Архив по месеци: АПРИЛ 2011 11.04.11 17:52 ; категория НовиниВтори национален форум на жените
Мото: „ Превъзходен живот”
Преди всичко искам да благодаря на Бог за преживяното по време на Втория национален форум на жените, проведен в град Габрово на 8-10 април, 2011 година. Това бе едно чудесно преживяване за мен и вярвам, че не съм единствената.
По време на срещите и разговорите, виждах сияещите очи и задоволството, изписано по лицата на присъстващите (около 230 души).
Посланията на Хедър-Даун Смол от ГК на ЦАСД и на Денис Хохщрасер от Евро-африканската дивизия, бяха вълнуващи и актуални за мнозина от нас. Проповедите:"Да , ние можем”, "Бог знае моето име”, "Радост в пътешествието на живота”, ни разкриха дълбините на Божиите спасителни намерения за нас в най-трудните ситуации на живота.
Ателиетата имаха за цел да отговорят на различните житейски проблеми и въпроси: "Здравето и превъзходния живот” с д-р Лидия Маринова, "Превъзходен живот с любим и невярващ” с п-р Пламен Петров, "Превъзходният живот на себепознанието” с Виолета Вълева”, "Превъзходен живот с твоя тийнейджър” с Емилия Стойкова. Аз лично, избрах да присъствам на ателието "Превъзходен живот с по-малко килограми”, ръководено от д-р Гергана Гешанова. Много от нещата, които чух там ми дадоха стимул и желание да променя вредните си навици на хранене и да се старая храната, която приготвям в къщи да е разнообразна.
Песните и цялата атмосфера на форума ни заредиха с оптимизъм и положителна енергия. Някои от жените, с които общувах, ми споделиха своите благодарности и за малките, но приятни подаръчета-изненади, които получиха.
Убедителната вест на Денис Хохщрасер в неделя ни доказа, че не можем да бъдем „чанти за всякакъв вид употреба”, т.е. дарбите ни са различни, така че Бог използва всяка една от нас по специален начин. Уникалните свидетелства, споделени по време на този форум, разкриха съкровени чувства и скъпоценни преживявания с Бог. И днес, Той говори на сърцата ни с тих и нежен глас. Изпраща невероятни отговори на молитвите ни.
Всичко, което чухме и преживяхме на този форум ни уверява, че Божията воля за всеки един, е още тук и сега животът ни може да бъде превъзходен.
Усмивките, сияещите лица на присъстващите и тяхната благодарност са чудесен стимул да продължим напред!
Адриана Димитрова
София~~