Архив по месеци: ФЕВРУАРИ 2007 09.02.07 18:05 ; категория НовиниЗдравно изложение
Със съдействието на Социален комплекс – общински център за социални услуги и дейности, на 3 и 4 февруари, в град Мездра се проведе Здравно изложение. Посещението и интереса на гражданите бе по-голям от очаквания. Първа вечер към 200, а втора към 100 човека. Това се дължи на добрата реклама. Съобщения се предаваха по местната радиоточка и кабелна телевизия. Разлепени бяха и много плакати. Два дена по-рано бяха раздадени стотици покани по време на пазарния ден за града.
Лектори бяха д-р Анелия Николакева – специалист пулмолог от клиниката в гр. Роман и д-р Огнян Тошев – уролог и хирург от болницата в гр. Враца.
Разисквани бяха темите „Убийците – инфаркт и инсулт” и „Профилактика на рака”. Хората останаха изключително доволни и пожелаха след 6 месеца да се проведе отново такова здравно изложение. Срещите ни ще продължат в следващите съботи в молитвения дом на църква Мездра, където д-р Тошев ще продължи разискването върху здравни теми.
Екипа, провеждащ изложението, беше от църква Враца. 25 човека посветиха времето и усилията си за успеха на това начинание. Това не е първия успех за тях. Те вече проведоха много успешно Здравно изложение във Враца, с голяма посещаемост и интерес от обществеността. Сега се планира всеки месец да се провежда по едно Здравно изложение в района на област Враца и по този начин много хора да преодолеят предразсъдъците си и да се запознаят с Адвентната църква.
пастор Трифон Трифонов~~