Архив по месеци: НОЕМВРИ 2009 24.11.09 22:15 ; категория НовиниНов член на екипа на Hope Channel Bulgaria
На 18 ноември екипът на Hope Channel Bulgaria се увеличи с още един технически експерт – Николай Рачков. Той е най-очакваният ни млад колега в последните месеци.
Тук е моментът да честитим на родителите му – Дима и Ивайло Рачкови. Както сами ще се убедите от снимките, Ники гледа спокойно на живота и е готов за новите предизвикателства, които го очакват като бъдещ специалист на телевизията. Пожелаваме на татко му да го въвежда постепенно в техническите тайни, за да може след няколко години да работи рамо до рамо със сина си. А на майката пожелаваме да е жива и здрава, за да ни роди и красива водеща за програмите на Християнска адвентна online телевизия.
Искра Томанова
режисьор Hope Channel Bulgaria
 04.11.09 22:11 ; категория НовиниНа 31 октомври 2009 г. църква Ямбол навърши 80 год. Какво са 80 год. за вечността? Един миг в рамките на необятната безкрайност.
През тези години църквата ни е преминавала както през хубави, така и през трудни моменти, но е вървяла напред и нагоре, защото в центъра винаги е бил Исус.
Богослужението беше разделено в три части: сутрешна програма с говорител пастор Ганко Мавродиев и съботно училище, представено по интересен и нетрадиционен начин. На годишнината бяха поканени всички пастори, станали част от живота на тази църква, за да споделят преживяванията си в нея и нейната история да „оживее”. За завършек на тази празнична събота беше поканен софийският хор, който изнесе концерт и ни радваше с красивите си песни.
Всичко това беше отразено на живо от Hope Channel Bulgaria, за да се даде възможност на всеки да стане съпричастен към това радостно събитие, изпусналите живото предаване, могат да го намерят в архива на Християнска адвентна online телевизия.
Присъстваха много хора от обществеността и институциите на града.
Благословението на 80-годишнината е една ретроспекция на вечността. Ще бъдем там и вие сте поканени на него! Очакваме ви!
Ивалина Бумбалова~~