"Заедно можем"
Конференция
за българи адвентисти от Югозападна Европа
Сагунто, Испания
7-9.06.2019
           
           Скъпи приятели,
            Бихме желали да ви приветстваме от името на Съюза на ЦАСД в България и да ви пожелаем Божиите благословения в живота и много радост там, където сте в момента.
През последните десетилетия пред нас като българи се отвориха много възможности за пътуване, учене и работа. Това доведе до там, че като нация все повече се отдалечаваме един от друг и става все по-трудно да се събираме заедно. Времето минава и с него много неща се забравят, но хората и приятелствата остават.
Бихме желали, от името на Българския съюз, да ви поканим на Конференция на българите адвентисти живеещи в страните от Югозападна Европа, която планираме да се проведе в Сагунто, Испания от 7-9.06.2019. Желанието ни е да се съберем и да прекараме един уикенд заедно, през който да се покланяме на нашия Бог, да споделяме опит, да разменяме мисли, както и да се насладим на природа около нашето училище в Сагунто. Като църковна организация работеща на територията на България ще се радваме да чуем мнения, препоръки и критика от всички вас, които живеете извън пределите на страната ни. Убедени сме, че всички ние имаме нужда от качествено общуване като братя и сестри, в което да чуем Божия глас.

Ще се радваме да бъдем заедно през тези няколко дни и да преживеем Божията преобразяваща благодат. Моля ви на посочения и-мейл (kalirad@yahoo.com) да ни изпращате имена и координати на българи адвентисти живеещи в страните от Югозападна Европа, които можем също да поканим на Конференцията или да им изпращате необходимата информация.
"Нека държим непоколебимо надеждата, която изповядваме, защото е верен Онзи, Който се е обещал и нека се грижим един за друг, тъй щото да се поощряваме към любов и добри дела, като не преставаме да се събираме заедно, както някои имат обичай, а да се увещаваме, и толкова повече, колкото виждате, че денят наближава." Евр. 10:23-25

С братски поздрав: Венцислав Панайотов, председател
                              Милен Георгиев, секретар
                              Слави Чирпанлиев, финансов директор~~